200 UUR YOGA OPLEIDING

NEWNATURE YOGA ASHRAMS

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om intensief aan jezelf te werken?
Wil je loskomen van het dagelijkse leven en je volledig focussen op je eigen groei en ontwikkeling?

Goed nieuws: je hoeft niet langer te wachten!

Bij NewNature Yoga kan je een 200 uur Yoga opleiding volgen van 25 dagen, inclusief 3 vegetarische maaltijden per dag en overnachting op een uitgestrekte en natuurrijke locatie!

Enige Nederlandstalige Yoga Ashram!

We zijn super trots dat we de eerste en enige Nederlandstalige Yoga Ashrams bieden in Nederland.

In De Achterhoek, het groene en natuurrijke gebied in Gelderland, kan je bij ons terecht om je een maand helemaal onder te dompelen in de echte Yoga lifestyle.

NewNature Yoga Ashram Nederland

HATHA YOGA

DOCENTEN OPLEIDING

 

Deze 200 uur Yoga Opleiding is meer dan een Yoga Docenten Opleiding. Het is een unieke kans voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Om te ontdekken wie je echt bent, en om de kracht en de energie te vinden om jezelf ook echt te kunnen en te mogen zijn.

Omdat je bijna een maand lang in een ashram verblijft krijg je de kans om de echte yoga lifestyle te beleven. Aan het einde van deze unieke ervaring voel je je als herboren. Wat voordien misschien zo groot en moeilijk leek kan je nu nog nauwelijks uit balans brengen. Dit omdat je hebt geleerd om standvastig te zijn, te geloven in jezelf en te vertrouwen in je eigen mogelijkheden.

Dat is de kracht van deze interne Yoga Docenten Opleiding. En dat is wat wij heel graag samen met jou willen beleven!

Wat gaan we doen

Tijdens deze interne 200 uur Yoga Opleiding bespreken we de Yoga filosofie, anatomie, lesgeeftechnieken, variaties, fysieke begeleidingstechnieken en veel meer. Je zal de nodige kennis opdoen om vol zelfvertrouwen te kunnen lesgeven. Daarnaast zal je inzichten opdoen die je ook naast de yogamat kunnen ondersteunen om meer rust te vinden in het dagelijkse leven. Ervaar wat een dagelijkse yoga asana practice met je doet, en geniet van de rust en verstilling die een regelmatige meditatie en pranayama beoefening te bieden hebben.

Omdat je hier dag in dag uit mee bezig bent, en ook in de ashram eet en slaapt word je volledig ondergedompeld in de materie en de yoga lifestyle. Hierdoor kan alles veel dieper doordringen en leer je tijdens de 200 uur Yoga Opleiding nieuwe gewoontes aan die je nadien ook kan toepassen in het dagelijkse leven. Je zal ervan versteld staan hoeveel je kan groeien en ontwikkelen in slechts een paar weken tijd wanneer je de kans krijgt om je hier volledig op toe te leggen!

Ontdek hieronder in een notendop wat we tijdens de 200 uur Yoga opleiding allemaal zullen doen. Bestudeer nadien uitgebreid het programma van de training en de verschillende onderdelen van de 200 uur Yoga opleiding.

Theorie van de asana's

Bestudeer de werking, uitvoering en voordelen van de asana's

Begeleidings-technieken

Ontdek hoe je je cursisten fysiek kan begeleiden bij hun practice

Variaties en ondersteuning

Begrijp hoe de asana's te variëren en te ondersteunen met attributen

Praktijkoefening

Geef les aan je medecursisten voor meer ervaring en zelfvertrouwen

Filosofie en geschiedenis

Duik dieper in de geschiedenis van Yoga en de Yoga filosofie

Anatomie en fysiologie

Begrijp de basisbeginselen van yoga anatomie en fysiologie

Pranayama en Bandha's

Bestudeer de 8 pranayama technieken en de drie bandha's

De zeven Chakra's

Onderzoek de zeven basischakra's en hun invloed op ons welzijn

Asana practice

Til je practice naar een hoger niveau tijdens de asanales

Meditatie

Groei in je meditatie practice voor meer rust en verstilling in het nu

Pranayama

Stuur je adem en ervaar de kracht van een bewuste ademhaling

Individuele begeleiding

Geniet van individuele begeleiding, tijdens en na de opleiding

Programma van de
200 uur Yoga opleiding

Ochtend Satsang

Tijdens de Ochtend Satsang creëren we de gewoonte om de dag te starten met meditatie en pranayama (ademhalingsoefeningen). Ochtendwandelingen en rek- en strekoefeningen zullen tijdens deze lessen ook aan bod komen. Het doel is om een ochtendroutine op te bouwen om je dag ontspannen te beginnen.

Na de ochtend satsang kan je gaan smullen van een lekker en gezond ontbijt!

Theorie en praktijk oefening in het lesgeven

Deze 3 uur durende les biedt je de nodige kennis en vaardigheden, maar ook het zelfvertrouwen en de ervaring om na deze opleiding als professioneel yoga docent aan de slag te kunnen gaan. Je leert de theorie van de asana’s, de juiste uitvoering, hun voordelen, variaties, fysieke begeleidingstechnieken en meer. Je oefent elke dag lesgeven in kleine groepjes waardoor je snel uitgroeit tot zelfstandige yoga docent.

Deze les is geschikt voor wie wil leren lesgeven, en voor wie geen ambitie heeft om les te geven, maar meer wil leren over de asana’s en de beoefening van Yoga.

 

In een notendop:

 • Onderwijsmethodiek
 • Voordelen en effecten van yoga asana’s
 • Yoga asana’s instrueren en demonstreren
 • Fysieke begeleidingstechnieken 
 • Variaties en ondersteuning met attributen
 • Ethische richtlijnen voor yoga docenten
 • Gebruik van je yoga ruimte
 • Lessen opbouwen en structureren
 • Starten als yoga docent

Filosofie

Na een verkwikkende lunch duiken we dieper in de Yoga Filosofie.

Tijdens deze les bestuderen we de basisbeginselen van de geschiedenis, achtergrond en filosofie van Yoga.

Door middel van theorielessen, maar ook groepsgesprekken word je gestimuleerd tot persoonlijke reflectie en leer je hoe de yoga filosofie ondersteuning kan bieden in het dagelijkse leven. We kijken verder dan de oorspronkelijke, eeuwenoude theorie en koppelen deze ook aan onze moderne maatschappij. De filosofie lessen bieden je verdieping als yoga docent maar ook als yoga beoefenaar.

 

In een notendop:

 • Geschiedenis en achtergrond van Yoga en de Vedische filosofie
 • Betekenis en doel van Yoga
 • 8 ledematen van Yoga – Ashtanga Yoga
 • 4 paden van Yoga
 • Spirituele ontwikkeling langs de 7 fases van Bewustzijn
 • Karma en Reïncarnatie
 • Kundalini Yoga
 • De 7 chakra’s
 • De 3 lichamen

Anatomie & Fysiologie

Tijdens deze lessen leer je het fysieke lichaam beter begrijpen. We bestuderen de werking, effecten en voordelen van de yoga asana’s op het lichaam, zodat je beter inzicht krijgt in het lichaam en in de asana’s. Hierdoor kan je je cursisten beter begeleiden en kan je hun gerichter en efficiënter variaties bieden.

Daarnaast geven deze lessen je ook een beter begrip van je eigen lichaam waardoor je bewustzijn vergroot en je meer voordelen kan halen uit je eigen Yoga Asana practice.

 

In een notendop:

 • De wervelkolom – lichaamshouding, rugklachten en nuttige asana’s
 • Spierstelsel en de werking van de asana’s op de spieren
 • Ademhalingsstelsel – fysiologie van de adem en het belang van de adem voor energie en vitaliteit
 • Het bottenstelsel – de gewrichten en de werking van gewrichten bij asana’s
 • Het zenuwstelsel – het effect van Yoga op het sympathische en parasympathische zenuwstelsel
 • Hoe blessures te voorkomen

Asana Practice

Elke dag krijg je yoga asana les. Hierdoor krijg je de gewoonte om dagelijks yoga asana’s te doen en bouw je een gevorderde yoga practice op. Gevorderd niveau is niet nodig om aan de opleiding te kunnen deelnemen. Iedereen wordt individueel begeleid, en variaties worden steeds aangeboden.

Je wordt tijdens deze les op een veilige en deskundige manier gestimuleerd om je grenzen te verleggen. De asana lessen zullen ook helpen om de theorielessen te laten inzinken op een dieper niveau.

Karma Yoga

Een kenmerkend onderdeel van een verblijf in een Yoga Ashram is Karma Yoga, of het onbaatzuchtig verrichten van je taken. Iedereen krijgt een specifieke taak toegewezen om ervoor te zorgen dat het verblijf in de ashram zo ontspannen mogelijk kan verlopen. Denk aan het klaarzetten van een maaltijd, of het onderhouden van een ruimte in de ashram.

Wanneer je deze Karma Yoga met aandacht en bewustzijn uitvoert zal je merken dat dit ook een soort meditatie in beweging is, een oefening in mindfulness. Het is een belangrijke oefening in het nederig handelen, los van het ego, en brengt rust en verstilling in het moment.

Avond Satsang

Tijdens de avond Satsang creëren we de gewoonte om de dag te eindigen met meditatie, pranayama of een andere ontspannende activiteit (avondwandeling, mantra zingen, yoga nidra,…). Het doel van deze les is om een avondroutine op te bouwen om je dag ontspannen af te ronden.

Verdieping

Hoe start je je eigen Yoga studio op

We nemen tijdens deze opleiding ook de tijd om te kijken naar de praktische kanten bij het opstarten van je eigen studio. Wat moet je van te voren weten? Hoe leg je een stevige fundering voor het opstarten? Omgeving check, benodigdheden, veelvoorkomende vergissingen en meer onderwerpen zullen aan bod komen tijdens deze verdiepingsles. Dit zal ervoor zorgen dat onnodige omslachtigheden bij het opstarten vermeden worden en je veel tijd en energie zal besparen.

Persoonlijke en spirituele groei

Gedurende de volledige opleiding geven we aandacht aan je persoonlijke en spirituele groei. Door middel van reflectieverslagen neem je wekelijks een bezinningsmoment om de vele indrukken te laten bezinken. Tijdens de regelmatige check-in gesprekken krijg je de ruimte om je ervaringen en belevingen te bespreken en te delen met je medecursisten. Daarnaast krijg je een aantal extra opdrachten om de besproken materie ook te toetsen aan jouw leven en leefgewoonten. Dit zorgt ervoor dat je tijdens de opleiding niet alleen meer kennis opdoet, maar ook groeit in je bewustzijn.

 

In een notendop:

 • Bedrijfskunde – de administratieve en praktische kant van het opstarten van een studio
 • Reflectieverslagen
 • Taken en opdrachten 
NewNature Yoga Yoga Teacher Training
200 uur Hatha Yoga Opleiding
200 uur Yoga Opleidingen NewNature Yoga

NewNature Yoga AshramS

Tijdens deze interne 200 uur Yoga Opleiding verblijf je in een uitgestrekte ashram in Gaanderen, Gelderland. De nette, comfortabele slaapkamers bieden voldoende ruimte om je even af te zonderen en echt de verstilling en de verdieping op te zoeken.

De ruime leefruimte biedt de mogelijkheid om even lekker te ontspannen op de bank, huiswerk te maken, te studeren of een boek te lezen aan de tafels.

De keuken wordt dagelijks aangevuld met vers, vegetarisch ontbijt, lunch, en avondeten. Voel je thuis, duik lekker de kasten in, en neem waar je zin in hebt!

In de Yogazaal geniet je van voldoende ruimte om lekker de verstilling en de verdieping op te zoeken. Ook wanneer er geen les is kan je hier terecht zodat je altijd een ruimte beschikbaar hebt voor je eigen practice.

Geniet van de frisse buitenlucht in de uitgestrekte tuin en het aangrenzende bos, of ga in je vrije tijd lekker op ontdekking langs een van de vele wandel- en fietspaden in de buurt.
TIP: neem je fiets mee, en geniet van het mooie landschap dat de Achterhoek te bieden heeft!

Yoga Ashram Nederland
Yoga Ashram Nederland Gelderland Lounge
NewNature-Yoga-Ashram-Europa

Gezonde, vegetarische maaltijden 

Ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen, alsook kruidenthee en fruit. Het avondeten wordt dagelijks vers bereid met streekgebonden producten door professionele koks.

Rustgevende, natuurrijke omgeving

Deze NewNature Yoga Ashram is gelegen in een natuurrijke omgeving op een groot domein, aan de rand van een bos. Geniet van de verstilling die de landelijke Achterhoek te bieden heeft.

Persoonlijke begeleiding
van ervaren docenten

Geniet van individuele begeleiding door onze ervaren docenten. We zijn steeds beschikbaar voor vragen en advies, en kijken naar jouw persoonlijke behoeftes en belangen voor een optimale ervaring.

Waarom een yoga opleiding in een ashram?

Wanneer je aan een 200 uur Yoga opleiding deelneemt wil je niet enkel de lessen volgen en begrijpen en op deze manier je kennis vergroten. Je wil de materie echt tot je nemen, voelen en ervaren. Zo ontwikkel je niet alleen je kennis, maar vergroot je ook je bewustzijnsniveau.
Dat werkt het beste wanneer je volledig ondergedompeld wordt in de materie. Wanneer je niet afgeleid bent door andere verplichtingen en to do’s, of verleid wordt om toch maar even iets anders te doen.

Je wil immers ervaren wat een echte yoga lifestyle met je doet. Dit is meer dan hier en daar een dag les volgen, maar dag in dag uit toepassen en ervaren. Ontdek wat bijvoorbeeld consequent gezond eten met je doet, wat de impact is op je fysieke en mentale gezondheid van elke dag opnieuw vroeg opstaan en mediteren. Neem afstand van je televisie, van je laptop en mobiel, van alle dagelijkse gewoontes die je wil veranderen, maar waar je thuis niet toe komt. En neem de tijd en de ruimte voor verandering.

Wanneer je dit gedurende 25 dagen doet zal je merken dat je nadien thuis als vanzelf veranderingen zal aanbrengen. Omdat je nu echt hebt ervaren wat het met je doet en hoeveel beter je je voelt.

Ben je een groepsmens, of eerder iemand die geniet van de rust en de stilte op zichzelf? In deze ruime ashram kan het allebei! Je kan het gezelschap opzoeken in de grote gemeenschappelijke ruimte, of je kan net even de rust en de verstilling opzoeken in de meditatieruimte, de uitgestrekte tuin, de omgeven natuur, of je ruime slaapkamer.

Unieke, levensveranderende ervaring

Onderdompeling in de echte Yoga Lifestyle

Verbinding met gelijkgezinden

Ruimte om eens echt voor jezelf te zorgen

Dagindeling 200 uur Yoga opleiding

 

06:30Ontwaken
07:00 – 08:00Ochtend Satsang (meditatie, pranayama, chanting)
08:00 – 09:00Ontbijt
09:00 – 12:00Hoe yogales geven
12:00 – 13:15Lunch
13:15 – 15:15Filosofie / Anatomie / Theorieles
15:30 – 17:00Asana practice
17:30 – 18:30Avondeten
18:30 – 19:00Karma Yoga
19:00 – 20:00Avond Satsang
22:00Welterusten!

 

Na de lessen ben je uiteraard vrij om naar buiten te gaan en de omgeving te ontdekken.

 

06:30Ontwaken
07:00 – 08:00Ochtend Satsang (meditatie, pranayama, chanting)
08:00 – 09:00Ontbijt
09:00 – 12:00Hoe yogales geven
12:00 – 13:15Lunch
13:15 – 15:15Theorie / Asana
15:30 – 17:00Zelfstudie
17:30 – 18:30Avondeten
18:30 – 19:00Karma Yoga
22:00Welterusten!

 

Na de lessen ben je uiteraard vrij om naar buiten te gaan en de omgeving te ontdekken.

Zondag is een vrije dag voor rust en zelfstudie.

Uitzonderlijk kan het zijn dat er op zondag een inhaalles gegeven wordt. Dit wordt op voorhand gecommuniceerd.

Ontbijt, lunch (optioneel) en avondeten worden ook op zondag voorzien. 

Bovenstaand schema van de 200 uur Yoga Opleiding is indicatief, en kan hier en daar wat aangepast worden.

DATA & KOSTEN

200 UUR YOGA OPLEIDING

DATA

Interne 200 uur Yoga opleiding | Januari 2023

27 januari t/m 20 februari 2023

Interne 200 uur Yoga opleiding | Maart 2023

13 maart t/m 6 april 2023

Interne 200 uur Yoga opleiding | November 2023

6 november t/m 30 november 2023

KOSTEN

EENPERSOONSKAMER

€ 3.200,-

€ 2.800,-

TWEEPERSOONSKAMER

€ 3.000,-

€ 2.600,-

SLAAPZAAL MAX 5p

2.800,-

€ 2.400,-

De kosten zijn inclusief:

🕉 Accommodatie
Comfortabele slaapkamers

🕉 3 vegetarische maaltijden
Ontbijt, lunch, dinner, kruidenthee en fruit

🕉 Parkeergelegenheid
Kosteloos parkeren op locatie

🕉 Alle lessen
Theorie- en praktijklessen

🕉 Handboek en handouts
Je hoeft geen extra boeken aan te kopen!

🕉 2 NewNature Yoga t-shirts
Voor uniformiteit tijdens de lessen

🕉 Eindexamen
Theorie- en praktijkexamen

🕉 200 uur Yoga docenten certificaat
Bij succesvol afronden van de opleiding

🕉 Ondersteuning en begeleiding
Voor, tijdens en na de opleiding

200 uur Yoga Opleiding – Veelgestelde Vragen

Is de opleiding internationaal erkend door Yoga Alliance?

 Ja. NewNature Yoga is een RYS (Registered Yoga School). Dat betekent dat onze school en onze 200 uur Yoga Opleiding erkend zijn door Yoga Alliance. Dit kwaliteitskeurmerk bevestigt de kwaliteit en de professionaliteit van onze opleidingen. 

Bovendien is NewNature Yoga een YACEP (Yoga Alliance Continuing Education Provider). Iedere Yoga Docenten Opleiding bij NewNature Yoga is hierdoor erkend door Yoga Alliance.

Kan ik aan het einde van de 200 uur Yoga Opleiding yogales geven?

Tijdens de 200 uur Yoga Opleiding leer je de nodige kennis en vaardigheden zodat je na het behalen van het diploma zelfstandig les kan geven. Er wordt aandacht gegeven aan theorie en praktijk zodat je de geleerde kennis meteen ook kan toepassen en zowel ervaring als zelfvertrouwen opdoet tijdens de opleiding.

Krijg ik op het einde van de 200 uur Yoga Opleiding een erkend Yoga docenten certificaat?

Ja. Na succesvol afronden van de 200 uur Yoga Opleiding krijg je een 200 uur Yoga docenten certificaat, erkend door Yoga Alliance.

Is er een examen aan het einde van de 200 uur Yoga Opleiding?

Aan het einde van de 200 uur Yoga Opleiding is er een theorie en een praktijkexamen. Voor beide examens word je voldoende voorbereid gedurende de opleiding. Na het succesvol afronden van de examens ontvang je het yogadocenten diploma. Om het certificaat te kunnen ontvangen is deelname aan alle lessen noodzakelijk.

Kan ik een gemiste lesdag inhalen?

Deelname aan alle lessen tijdens de 200 uur Yoga opleiding is noodzakelijk om het certificaat te kunnen behalen. Toch begrijpen we dat er soms onvoorziene of uitzonderlijke omstandigheden zijn. Weet je al dat je een lesdag niet aanwezig kan zijn? Laat het ons even weten zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. We proberen steeds flexibel te zijn en rekening te houden met ieders mogelijkheden. Neem vooraf contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Ik ben niet heel soepel of ervaren, is de 200 uur Yoga Opleiding dan wel geschikt voor mij?

De 200 uur Yoga Opleiding is toegankelijk voor alle niveaus. Houdingen worden aangepast aan je mogelijkheden. Het is niet noodzakelijk om soepel te zijn. Enthousiasme en leergierigheid zijn ruim voldoende!

Welke yogastijl wordt onderwezen?

Tijdens deze 200 uur yoga opleiding leer je Hatha Yoga lesgeven.

Je zal ook les krijgen in andere stijlen zoals Yin Yoga en Yoga Nidra, zodat je ook deze yogastijlen ervaart.

Kan ik de 200 uur Yoga opleiding ook volgen als ik geen yoga docent wil worden

Jazeker. De 200 uur Yoga opleiding is ook geschikt voor wie meer wil leren over yoga en wie op zoek is naar persoonlijke verdieping.

Waar wordt de 200 uur yoga opleiding gegeven?

De 200 uur Yoga Opleiding vindt plaats in de NewNature Yoga Ashram in Voorst (Oude IJsselstreek, Gelderland).

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om ons te contacteren zodat we je verder kunnen helpen.

Google en Facebook reviews

Hi, In this place can you come to practice Yoga as well or it’s only for the courses? Also is it possible to have it in English?
Maja A.
Maja A.
Geweldige Yin Yoga opleiding! Goede duidelijke uitleg over de theorie, een fijn werkboek en rustige begeleiding. Kortom een aanrader! Ik ben heel blij met deze toevoeging in mijn leven
Ingrid G.
Ingrid G.
In de week van 14 tot en met 21 maart heb ik de Yin-Yoga docenten opleiding van 50 uur gevolgd. Wat een bijzondere week was het. Intensief, interessant en boeiend. Wat heb ik veel geleerd! Mocht je overwegen de opleiding te gaan doen, dan kan ik het meer dan aanbevelen.Dorien van NewNature Academy is een top docent!Lieve Dorien en Jack bedankt voor deze mooie ervaring!Christel van Duuren
Christel van D.
Christel van D.
Afgelopen maart heb ik de opleiding tot yogadocent bij NewNature Academy gevolgd. Deze opleiding waarin ik werd ondergedompeld in yoga, haar filosofie, anatomie, het lesgeven en het uitvoeren van correcties heb ik als een cadeautje voor mezelf ervaren. Ik had voor de opleiding nog geen enkele ervaring met lesgeven, maar Dorien en Jack gaven mij het vertrouwen dat ik aan het einde van de opleiding zeker in staat was om yogalessen te geven, waardoor ik rustig aan het lesgeven kon wennen en me er steeds zekerder bij voelde. Ik heb Dorien en Jack ervaren als hele open en warme mensen, waardoor ik me fijn en veilig voelde om mijzelf te kunnen zijn. Ik ben tijdens deze opleidingsmaand ontzettend gegroeid, niet alleen tot yogadocent, maar ook zeker als mens. Ik had het zeker niet willen missen!
annemijn L.
annemijn L.
Afgelopen maart heb ik de opleiding tot yogadocent bij NewNature Academy gevolgd. Deze opleiding waarin ik werd ondergedompeld in yoga, haar filosofie, anatomie, het lesgeven en het uitvoeren van correcties heb ik als een cadeautje voor mezelf ervaren. Ik had voor de opleiding nog geen enkele ervaring met lesgeven, maar Dorien en Jack gaven mij het vertrouwen dat ik aan het einde van de opleiding zeker in staat was om yogalessen te geven, waardoor ik rustig aan het lesgeven kon wennen en me er steeds zekerder bij voelde. Ik heb Dorien en Jack ervaren als hele open en warme mensen, waardoor ik me fijn en veilig voelde om mijzelf te kunnen zijn. Ik ben tijdens deze opleidingsmaand ontzettend gegroeid, niet alleen tot yogadocent, maar ook zeker als mens. Ik had het zeker niet willen missen!
Annemijn L.
Annemijn L.
Ik heb in augustus van dit jaar de Hatha yoga opleiding gevolgd. En met heel veel plezier.Had wel ervaring met yoga maar door deze opleiding en het geweldige team ben ik me steeds meer in yoga gaan verdiepen. Het enthousiasme waarmee zij de lessen geven, de uitleg, het geduld en het leren corrigeren waren voor mij een bijzondere ervaring. Ik heb er ieder moment van genoten. Ik ga zeker nog de Yin opleiding bij hen volgen en weet nu al dat ook deze opleiding weer fantastisch zal zijn.

Dank jullie wel.🙏🏽🙏🏽
Gerda R.
Gerda R.
NewNature Academy is echt een geweldige opleiding! Je leert alles van de yoga wat je moet weten om les te geven en ontwikkelt jezelf als een goede yoga docent. Ik heb zelf een enorme persoonlijke groei gemaakt tijdens mijn opleidingen, waar de cursist (jij dus) altijd centraal staat. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt, je kan alles bespreken met de docenten & de groep en je mag helemaal jezelf zijn. Heel erg fijn! Ik heb super veel geleerd en kan nu meer uit mijn eigen yoga practice halen! Dankjulliewel Toppers! 🥰
Eveline V.
Eveline V.
Afgelopen Februari een bijzondere, leerzame maand gehad bij NewNature. De individuele aandacht, de uitdaging, het luisterend oor, de herkenning en inzichten. Dankjewel! 🧘‍♀️🤸‍♀️
Karlijn C.
Karlijn C.
js_loader
NewNature Yoga Dorien E-RYT 500

DORIEN | E-RYT 500
Medeoprichter

“Welkom bij NewNature Yoga! Tijdens de 200 uur Yoga Opleiding begeleid ik je graag doorheen de theorie in het lesgeven, de filosofie en de anatomie.

Sinds 2008 ben ik een gepassioneerd Yoga beoefenaar en sinds 2014 ben ik me intensief gaan verdiepen in het lesgeven.

Het mooiste aan deze opleiding vind ik het zien van de “aha” momenten bij de cursisten, wanneer alles op zijn plek valt. Het zien hoe mensen vertragen, en meer verbinding maken met zichzelf is steeds opnieuw bijzonder en magisch. De Yoga filosofie biedt zo’n mooie visie op het leven, en een regelmatige yoga beoefening in al zijn aspecten biedt enorm veel rust, verstilling en dankbaarheid. Dat wil ik graag met je delen.”

NewNature Yoga Jack E-RYT 200

JACK | E-RYT 200
Medeoprichter 

“Voor de praktische aspecten van de 200 uur Yoga opleiding kan je bij mij terecht. Heb je vragen, twijfels, ergens nood aan? Alles is bespreekbaar. Ik denk graag met je mee wat we voor je kunnen doen om deze unieke ervaring zo bijzonder mogelijk te maken.

Tijdens de lessen “Hoe lesgeven” begeleid ik je graag bij het leren lesgeven. We bespreken samen verschillende tips en tricks en je krijgt ook individuele feedback zodat je aan het einde van de rit vol zelfvertrouwen professioneel yogales kan geven.

Het mooiste moment van de opleiding is voor mij wanneer cursisten zelfvertrouwen krijgen in hun mogelijkheden als yogadocent. Wanneer ze loskomen uit hun hoofd, en vanuit hun gevoel en persoonlijkheid lesgeven. Telkens opnieuw is dit een krachtig moment omdat ze de groei en ontwikkeling ervaren van de voorbije weken, en zich bewust worden van de deuren die openen wanneer je in jezelf gelooft.”

Laten we eraan beginnen

Ben je klaar voor de start van je nieuwe leven?
Laten we samen het avontuur aangaan!

× Heb je een vraag?