NewNature Yoga Ashram

Bongerd Gaanderen yoga opleiding ashram

Wat is een Ashram?

Het woord “ashram” is een Indiase term, dat gedefinieerd wordt als “een afgelegen verblijfplaats voor een religieuze gemeenschap”.

Het is een plek waar je leeft en studeert, groeit en ontwikkelt. Een plek waar je bewust de afzondering opzoekt om ruimte te maken voor een spirituele ontdekkingsreis, een reis door jezelf.

Yoga Ashram Nederland Gelderland Leefruimte

Yoga chitta vritti nirodha – Patanjali Yoga Sutra’s
Yoga is het verstillen van de wervelingen van de geest

NewNature Yoga Ashram Nederland

Verblijven in een ashram

Een Yoga Ashram biedt je de mogelijkheid om even volledig op jezelf te focussen. Los te komen van het dagelijkse leven, en je helemaal onder te dompelen in de Yoga lifestyle. Het is een levensveranderende ervaring die je helpt om even afstand te nemen en met een nieuwe blik naar het leven te kijken. Daarom is het belangrijk om voldoende ruimte te hebben om ook helemaal tot jezelf te kunnen komen. Naast de mogelijkheid om je te verbinden met gelijkgezinden, biedt een goede Yoga Ashram ook de ruimte om in stilte bij jezelf te zijn en naar binnen te keren.

NewNature Yoga Ashram

In De Achterhoek, het groene en natuurrijke gebied in Gelderland vind je de NewNature Yoga Ashram. We zijn super trots dat we de eerste en enige Yoga Ashram in Nederland zijn waar je terecht kan voor Nederlandstalige Yoga opleidingen.

Yoga Ashram Nederland Gelderland Leefruimte
Yoga Ashram NewNature Slaapzaal

Ruime kamers met eigen sanitair

De slaapkamers zijn ruim en beschikken allemaal over een eigen douche en toilet. Kies uit een eenpersoonskamer, tweepersoonskamer of slaapzaal (gedeeld met maximum 5 personen).

Gezonde, vegetarische maaltijden

Ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen, alsook kruidenthee en fruit. De maaltijden worden dagelijks vers bereid met streekgebonden producten door professionele koks.

Gezellige ruimtes voor verbinding of verstilling

Zoek het gezelschap op in de ruime leefruimte, of neem een moment voor jezelf in de meditatieruimte. Ook de tuin en de natuurrijke omgeving zijn ideaal om je lekker terug te trekken en de verstilling op te zoeken!

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

Geniet van individuele begeleiding door onze ervaren docenten. We zijn steeds beschikbaar voor vragen en advies, en kijken naar jouw persoonlijke behoeftes en belangen voor een optimale ervaring.

200 uur Yoga Opleiding

Immersie in de Yoga Lifestyle

Dompel je gedurende 25 dagen helemaal onder in de Yoga lifestyle en ervaar wat deze krachtige levenswijze met je doet

Herontdek je kern en je kracht

Neem de tijd en de ruimte om tot jezelf te komen, en gun jezelf de kans om met kracht en met liefde te mogen groeien en ontwikkelen

Yoga Alliance erkend certificaat

Leer vol zelfvertrouwen yogales geven en ontvang je Yoga Docenten certificaat, internationaal erkend door Yoga Alliance

200 uur Hatha Yoga Opleiding

FAQ

Hoe kan ik de NewNature Yoga Ashram bereiken?

De NewNature Yoga Ashram is gelegen in Gaanderen, Gelderland.

Kerkstraat 91
7011 CK Gaanderen

 

  • Kom je met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het domein.
  • Kom je met het openbaar vervoer? Het treinstation van Gaanderen ligt op 1,1km afstand van de NewNature Yoga Ashram.
  • Wil je graag samenreizen met andere deelnemers? Laat het ons gerust weten, dan brengen we jullie met elkaar in contact!
Hoe ziet mijn slaapkamer eruit?

Kies tussen een eenpersoonskamer, tweepersoonskamer of een slaapzaal (gedeeld met max. 5 personen).

Iedere ruime slaapkamer beschikt over een eigen toilet en douche voor voldoende comfort en privacy.

Wordt er rekening gehouden met voedselallergieën?

Jazeker. De maaltijden zijn vegetarisch, bereid met verse, lokale producten door professionele koks.

Gelieve voedselallergieën tijdig door te geven (uiterlijk 7 dagen voor de start van een opleiding) zodat de koks hier rekening mee kunnen houden.

Morbi nec tincidunt nunc, nec dignissim libero. Nulla eget tellus eu finibus. Vivamus

Heb je nog een andere vraag en wil je graag contact met ons opnemen? Aarzel niet om ons te bellen, te mailen of een appje te sturen!

What Our Clients Say

"

Nulla sagittis eget tellus eu finibus. Vivamus eget augue suscipit, sollicitudin eros ut. Nunc varius sagittis lectus et euismod. Aenean et nisi vehicula, laoreet lectus vel, accumsan neque. Proin vitae semper lectus.

– Adnan Sami

"

Morbi lacus libero, suscipit et finibus vitae, malesuada a leo. Donec eget leo faucibus, varius felis eget, auctor est. Morbi libero lacus, sagittis mollis tempus et, cursus vitae lorem. Maecenas porta magna sit amet sem hendrerit lacinia. Sed quam dui, egestas sit amet volutpat quis, pharetra sit amet risus. Duis id ultricies velit. Suspendisse et nunc tincidunt, finibus massa viverra, ultricies nibh.

Our Blog

Wat is een 200 uur Yoga Docenten Opleiding?

Wat is een 200 uur Yoga Docenten Opleiding?

wat is het verschil met 50 uur, 300 uur en 500 uur Yoga Opleidingen? Als je op Google op zoek gaat naar een yoga opleiding zal je al snel merken dat het aanbod enorm groot is. Er zijn verschillende soorten, stijlen, duraties, prijzen, etc. Het zal ook opvallen dat de...

Yoga en de Chakra’s

Yoga en de Chakra’s

Wat is een chakra? Een chakra (letterlijk vertaald “wiel”) is een soort wiel of draaikolk van energie. De chakra’s bevinden zich in het energetische lichaam. Er zijn maar liefst 114 chakra’s die allemaal met elkaar in verbinding staan via de Nadi’s (energiekanalen)....

Sivananda Yoga – Oorsprong en kenmerken

Sivananda Yoga – Oorsprong en kenmerken

Swami Sivananda  Saraswati (1887-1963) Swami Sivananda was een van de grootste yoga meesters van India. Hij is geboren in Tamil Nadu, Zuid-India. Hij komt uit een orthodoxe familie en studeerde medicijnen aan het Medical College in Thanjavur. Swami Sivananda begon...

 Subscribe for Weekly Deals

× Heb je een vraag?