NewNature Academy

Find your true self and develop beyond limits

NewNature Academy is een professionele organisatie waar persoonlijkheid, individualiteit en kwaliteit erg belangrijke waarden zijn. Na de NewNature Yoga Studio, waar dagelijks yoga en meditatielessen aangeboden werden, was het tijd voor een volgende stap: aanbieden van yoga docenten opleidingen om mensen de kans te geven om, net als ons, van hun passie hun beroep te kunnen maken. Dit willen we waarmaken met NewNature Academy.

 

Hatha teacher trainings Brussels

 

NewNature Yoga Academy streeft ernaar om een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waar mensen zich persoonlijk en spiritueel kunnen ontwikkelen. Daarbovenop is onze doel om het belang en helende mogelijkheden van Yoga zoveel mogelijk te verspreiden. Wanneer Yoga beoefend wordt zoals het oorspronkelijk was bedoeld, gecombineerd met meditatie en een mindful, gebalanceerde levensstijl, kan dit werkelijk wonderen doen. We zijn vastbesloten om deze ervaring zoveel mogelijk door te geven aan onze cursisten.

Wie we zijn

NewNature Academy werd opgericht door Dorien en Jack met als doel om hun liefde en passie voor yoga,
gezondheid en welzijn te delen.

 

Onze Yoga Opleidingen zijn doelgericht, intensief, en dusdanig opgesteld om optimale groei en ontwikkeling te bevorderen. Verandering brengen in dagelijkse gewoonten is niet gemakkelijk. Door mensen uit hun comfort zone te halen willen we de kans en ervaring bieden om te voelen wat regelmatige yoga en meditatie en een bewuste levensstijl met je kan doen. Via deze unieke ervaring, samen met een professionele en deskundige yoga opleiding, streven we ernaar om mensen een duwtje in de rug te kunnen geven om hun eigen pad te ontdekken en hun dromen waar te maken.

Veranderingen aanbrengen in iemands leven is geen gemakkelijke taak. Oude en vaste gewoontes doorbreken is meestal moeilijker dan het aanleren van een nieuwe vaardigheid, maar dat betekent niet dat het een onmogelijke taak is. In werkelijkheid is de vraag vaak: ‘Ben ik nu klaar om actie te ondernemen? Of wens en wacht ik alleen maar op dat magische moment?’ Passief wachten op iets dat je diep van binnen verlangt, leidt helaas zelden tot de gewenste resultaten. Dat is iets wat deze cursus je doet beseffen. De Yoga Docenten Opleidingen van NewNature Academy zijn zoveel meer dan alleen een cursus om een ​​yogales te leren geven. Je krijgt niet alleen de kennis en vaardigheden om yogaleraar te worden, de training zal je ook begeleiden naar een meer gebalanceerde en bewuste levensstijl om je persoonlijke en spirituele doelen te bereiken.

 

Onderstaande drieledigheid beschouwen we als de belangrijkste fases voor spirituele en persoonlijke ontwikkeling:

 

Discover

Discover

Set sail and discover new horizons

Understand

Understand

Grasp the knowledge and make it your second nature

Transcend

Transcend

Surrender and go beyond what you believe is possible

Dorien (E-RYT 500)

Dorien Bortels yoga docent teacher

Dorien is een ervaren Yoga docent (E-RYT 500) met meer dan 3000 uur ervaring in het lesgeven. Ze heeft haar 200 uur Hatha Yoga Docenten opleiding in Nederland gevolgd en de 300 uur gevorderde Yoga opleiding in India. Hier werd ze van 2014 tot 2018 intern intensief opgeleid waardoor ze zich al snel wist te ontwikkelen tot één van de leidinggevende docenten van de 200 uur yoga docenten opleidingen binnen de organisatie, in zowel Nederland als in India.

Ze verdiepte haar kennis vanE-RYT500 yoga alliance certification anatomie en fysiologie tijdens haar Massage opleiding bij de Wellness Academie in Hasselt (België). Regelmatig volgt Dorien verdiepende trainingen, zoals o.a. een cursus Adem en Vitaliteit (die haar het certificaat Adem Coach bezorgde), om haar kennis en kunde steeds te blijven ontwikkelen. Bij Bernie Clark studeerde ze Yin Yoga waar ze ook het 50 uur Yin Yoga Docenten certificaat behaalde.

Dorien is de oprichter van NewNature, een Yoga Wellness en Lifestyle studio in Terborg. Ze gaf hier dagelijks yogales in verschillende yoga stijlen en organiseert ook yoga en meditatie retraites op verschillende locaties. Studenten ervaren haar lessen als motiverend, stimulerend en bevrijdend tegelijkertijd. Tijdens haar lessen draagt ze zorg voor haar studenten en biedt ze altijd variaties en aanpassingen waar nodig zodat iedereen zich veilig en verzorgd voelt in haar lessen.

Hoe haar cursisten de lessen van Dorien ervaren:

“Ik vond haar een fantastische yoga docent, en ik heb erg veel van haar geleerd op korte tijd. Ze legt alles goed uit en verbeterd je in de houdingen waardoor ik me veilig en gemotiveerd voelde om moeilijkere asanas uit te proberen. Ik waardeer haar erg hoog als yoga docent.”

“Ik heb les van Dorien gekregen tijdens mijn yoga docenten opleiding. Elke les was steeds erg goed. Ze heeft een grondige kennis van de houdingen en legt alles heel duidelijk uit. Elke les is anders en verveelt nooit. Na haar les voelde ik mij altijd goed, in mijn lichaam, geest en ziel.” Shikha

“Dorien was mijn asana docent tijdens mijn yoga docenten opleiding. Ik heb veel van haar geleerd. Een erg bekwame docent.” Sander

Lees meer over Dorien haar lessen op Yogatrail.

Jack (RYT-200)

Jack is een RYT 200 docent met meer dan 1000 uur ervaring in het les geven. Tevens is hij ook de organisatorische kracht achter NewNature Academy. Hij heeft verschillende jaren een eigen organisatie gerund en ook in andere bedrijven een leidinggevende functie bekleed. Hij verdiept zich al jarenlang in gezondheid, voeding en beweging, en blijft zijn kennis verruimen door middel van cursussen en trainingen.

In de voormalige NewNature Yoga studio gaf Jack onder andere YogaFit, Mindful Run en CoreStability. Daarnaast gaf hij ook individuele begeleiding als Voedings- en Bewegingscoach.

Tijdens de Yoga Docenten Opleidingen neemt hij de praktijklessen op zich, waarbij hij de cursisten individueel begeleidt in hun lesgeeftechnieken. Daarnaast versterkt hij ook de uitstraling en het zelfvertrouwen van de deelnemers door middel van ademhalingstechnieken en stemoefeningen.

Jack is een energieke en gedreven docent die zijn passie goed weet over te brengen naar zijn cursisten. Hij is erg begaan met zijn cursisten en zorgt ervoor dat iedereen individuele aandacht krijgt en zich ondersteund en begeleid voelt tijdens de opleidingen.

Hoe zijn cursisten de lessen van Jack ervaren:

“Erg leuke lessen, met goede uitgebreide instructies. Iedere oefening wordt aangepast naar je niveau. Fijne afwisseling van inspanning en ontspanning.” Lotte

“Jack is een prettige, goede docent die erg goed en duidelijk uitleg geeft. Dankje Jack voor de leerzame lessen en tot binnenkort!” Jacqueline

“Na een paar lessen zie ik echt al verbetering bij mijzelf. Danku!” Thea

error: Content is protected !!