Vinyasa Yoga Newnature Yoga

VINYASA YOGA

OPLEIDING

Wil je graag wat meer weten over Vinyasa Yoga? Ben je benieuwd waar deze populaire yogastijl vandaan komt, hoe het precies in elkaar zit, en vooral, zou je graag wat tips en tricks krijgen om deze stijl te kunnen beoefenen of zelfs te doceren?

Wees er dan bij tijdens onze Vinyasa Yoga Opleiding.

Eerstvolgende Vinyasa Yoga Opleiding

Vinyasa Yoga opleiding | Voorjaar 2023

Nieuwe data voor de Vinyasa Yoga Opleiding komen binnenkort!

Wat gaan we doen en wat komt aan bod…

Zoals je van NewNature Yoga gewoon bent zullen we ook tijdens de Vinyasa Yoga Opleiding een gezonde afwisseling bieden tussen theorie en praktijk, zodat je niet alleen begrijpt, maar ook meteen kan toepassen en voelen wat Vinyasa flow Yoga allemaal inhoudt. Dit kan je nog dieper beleven tijdens de Vinyasa Yoga asana lessen. Hierbij bieden we steeds individuele variaties aan zodat de lessen toegankelijk zijn voor beginnende en meer ervaren Vinyasa Yoga beoefenaars.

Het doel is dat je op het einde van deze korte Vinyasa Yoga Opleiding beter inzicht hebt in de Vinyasa Yoga stijl, hoe een Vinyasa Yoga practice is opgebouwd, en vooral ook dat je zelf beter begrijpt hoe je deze yogastijl kan beoefenen, of zelfs doceren. Het is geen in depth Vinyasa Yoga docenten opleiding, maar een introductiecursus in de basisbeginselen van Vinyasa Yoga.

Tijdens deze Vinyasa Yoga Opleiding zullen we dieper duiken in de Vinyasa Yoga stijl.

Wat komt aan bod tijdens de Vinyasa Yoga Opleiding?

Ontstaan en achtergrond Vinyasa Yoga

Eigenschappen Vinyasa (flow) Yoga

Wat is een vinyasa

Ashtanga Yoga

Surya Namaskar A

Surya Namaskar B

Variaties voor beginners

Vinyasa Yoga en de ademhaling

Ujjayi Pranayama

Opbouw Vinyasa flow Yoga les

Deze korte Vinyasa Yoga Opleiding is gericht naar yoga beoefenaars en docenten die meer willen weten over de achtergrond en de beoefening van Vinyasa Yoga. Zowel beginnende Vinyasa Yoga beoefenaars als meer ervaren Vinyasa Yogi’s zijn van harte welkom.

Yoga Alliance vraagt alle bij hun geregistreerde Yoga docenten om iedere drie jaar minstens 30 uur bijscholing te volgen om de kwaliteit van hun docenten te garanderen. NewNature Yoga is geregistreerd bij Yoga Alliance als YACEP (Yoga Alliance Continuing Education Provider). Dit betekent dat ook deze Vinyasa Yoga Opleiding bij Yoga Alliance erkend wordt als vervolgopleiding. 

Wil je een grondige docentenopleiding volgen en meer leren over de basistechnieken van het lesgeven? Volg dan onze 200 uur Yoga Opleiding.

Praktische informatie over de Vinyasa Yoga Opleiding

Hoe ziet de planning van de Vinyasa Yoga Opleiding eruit?

09:45Verwelkoming
10:00 – 12:00Theorie
12:00 – 13:00Lunchpauze
13:00 – 14:30Theorie
15:00– 16:00Vinyasa Yoga Asana practice

 

De Vinyasa Yoga Opleiding vindt plaats op onze locatie in Silvolde.

‘De Sprank’

📍Kerkenstraat 6a

7054 BH Silvolde

Nieuwe data voor de Vinyasa Yoga Opleiding komen binnenkort!

De kosten voor de Vinyasa Yoga Opleiding zijn € 175,-

Cursisten van NewNature Yoga genieten van ledenkorting en kunnen de Vinyasa Yoga Opleiding volgen voor slechts € 149,-

Google en Facebook reviews

Ik heb eind 2022 de 200 uurs Hatha opleiding bij NewNature in Silvolde afgerond. Ik was onder de indruk van de kennis en kunde van Dorien. Respectvol, warm, geduldig, kundig, nieuwsgierig en bovenal in verbinding met alle deelnemers. Yoga kwam in de volle breedte aan bod. Asana's, filosofie, anatomie, didactiek etc, waarbij er voldoende tijd werd genomen om dieper op een thema in te gaan wanneer deze behoefte er was. Ik kan NewNature dan ook zonder enige twijfel aanraden bij iedereen die overweegt yoga-docent te worden. Een cadeau aan jezelf!
Marc ten B.
Marc ten B.
Sinds December 2022 ben ik Hatha yogadocent. De opleiding heb ik ervaren als verbindend, verdiepend en heel leerzaam. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mezelf en de yoga-filosofie. Ik heb dankzij Jack en Dorien zeven prachtige weken mogen ervaren. De liefdevolle, verbindende manier waarop zij hun kennis overdragen is toegankelijk waardoor je de aangeboden stof makkelijk opneemt. Het is meer dan alleen yoga, het is een cadeau voor jezelf. Gun jezelf deze mooie ervaring en je zult begrijpen wat ik bedoel. Heel dankbaar. 💜
Brenda Breedijk-de J.
Brenda Breedijk-de J.
De Nederlandse taal is ontoereikend om uit te drukken wat deze opleiding mij persoonlijk heeft gebracht. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven. De 200uurs Sivananda Hatha Yoga Docenten Opleiding bij NewNatureYogaAcademy. Leren lesgeven, leren over de Yoga filosofie, en werken aan je eigen practise onder profesionele begeleiding van Dorien&Jack. Zeer bekwame en passionele docenten in alle opzichten. Nog bedankt voor de fijne tijd en aandacht. Namasté🙏
Cor L.
Cor L.
Ik heb de 200 uur Hatha yoga opleiding gedaan. Het was een geweldige en hele mooie reis.. De docenten zijn heel professioneel en denken ook mee buiten de lessen. De inhoud van de theorie en filosofie is super interessant, verdiepend en heel leerzaam. De praktijk lessen zijn ook echt heel leerzaam en ook hebben we vaak lessen van Dorien (lerares) mogen ervaren wat heel inspirerend was. Ik kijk uit naar de volgende opleiding die ik bij new nature yoga wil gaan volgen!
Kelly O.
Kelly O.
Top groep, top cursus en top docent. Een echte aanrader & mindblowing ervaring!
Mieke M.
Mieke M.
Hi, In this place can you come to practice Yoga as well or it’s only for the courses? Also is it possible to have it in English?
Maja A.
Maja A.
Geweldige Yin Yoga opleiding! Goede duidelijke uitleg over de theorie, een fijn werkboek en rustige begeleiding. Kortom een aanrader! Ik ben heel blij met deze toevoeging in mijn leven
Ingrid G.
Ingrid G.
In de week van 14 tot en met 21 maart heb ik de Yin-Yoga docenten opleiding van 50 uur gevolgd. Wat een bijzondere week was het. Intensief, interessant en boeiend. Wat heb ik veel geleerd! Mocht je overwegen de opleiding te gaan doen, dan kan ik het meer dan aanbevelen.Dorien van NewNature Academy is een top docent!Lieve Dorien en Jack bedankt voor deze mooie ervaring!Christel van Duuren
Christel van D.
Christel van D.
js_loader

Ontmoet de hoofddocenten

NewNature Yoga Dorien E-RYT 500

DORIEN | E-RYT 500
Medeoprichter

“Vinyasa Yoga is een yogastijl die ik heel graag beoefen. De vloeiende overgang van de ene naar de andere houding onder de begeleiding en ondersteuning van de adem… Heerlijk vind ik het! 

Tijdens deze Vinyassa Yoga Opleiding kijk ik ernaar uit om mijn liefde voor Vinyasa Yoga met je te delen. Heel graag begeleid ik je bij het ontdekken van de filosofie en achtergrond van deze krachtige yoga stijl, en bij het ervaren van Vinyasa Yoga Asana practice.”

NewNature Yoga Jack E-RYT 200

JACK | E-RYT 200
Medeoprichter 

“Voor de praktische aspecten van de Vinyasa Yoga Opleiding kan je bij mij terecht. Achter de schermen zorg ik ervoor dat alles vlot verloopt.

Heb je vragen, twijfels, ergens nood aan? Alles is bespreekbaar. Ik denk graag met je mee wat we voor je kunnen doen om deze unieke ervaring zo bijzonder mogelijk te maken.

× Heb je een vraag?