NEWNATURE YOGA 

ASHRAM

We zijn super trots dat we de eerste en enige Yoga Ashram Nederland zijn waar je terecht kan voor Nederlandstalige Yoga opleidingen!

Een Yoga Ashram biedt je de mogelijkheid om even volledig op jezelf te focussen. Los te komen van het dagelijkse leven, en je helemaal onder te dompelen in de Yoga lifestyle.

Verblijven in onze Yoga Ashram Nederland is een levensveranderende ervaring die je helpt om even afstand te nemen en met een nieuwe blik naar het leven te kijken. Daarom is het belangrijk om voldoende ruimte te hebben om ook helemaal tot jezelf te kunnen komen. Naast de mogelijkheid om je te verbinden met gelijkgezinden, biedt de NewNature Yoga Ashram Nederland ook de ruimte om in stilte bij jezelf te komen en naar binnen te keren.

 

WAT IS EEN ASHRAM?

Het woord “ashram” is een Indiase term, dat gedefinieerd wordt als “een afgelegen verblijfplaats voor een religieuze gemeenschap”.

Het is een plek waar je verblijft en studeert, groeit en ontwikkelt. Een plek waar je bewust de afzondering opzoekt om ruimte te maken voor een spirituele ontdekkingsreis, een reis door jezelf.

NewNature-Yoga-Ashram-Europa

Unieke, levensveranderende ervaring

Onderdompeling in de echte Yoga Lifestyle

Verbinding met gelijkgezinden

Ruimte om eens echt voor jezelf te zorgen

NewNature Yoga Ashram Nederland

NEWNATURE YOGA

ASHRAM

In de Achterhoek, het groene en natuurrijke gebied in Gelderland vind je de NewNature Yoga Ashram.

De NewNature Yoga Ashram Nederland is de eerste en enige Yoga Ashram in Nederland waar je terecht kan voor Nederlandstalige Yoga opleidingen.

Ruime, comfortabele slaapkamers

De slaapkamers zijn ruim en comfortabel en bieden je de mogelijkheid om je af te zonderen. Kies uit een eenpersoonskamer, tweepersoonskamer of een slaapzaal (gedeeld met maximum 5 personen).

Gezonde, vegetarische maaltijden 

Ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen, alsook kruidenthee en fruit. De maaltijden worden dagelijks vers bereid met streekgebonden producten door professionele koks.

Persoonlijke begeleiding
van ervaren docenten

Geniet van individuele begeleiding door onze ervaren docenten. We zijn steeds beschikbaar voor vragen en advies, en kijken naar jouw persoonlijke behoeftes en belangen voor een optimale ervaring.

Yoga Ashram Nederland Gelderland eetzaal
Yoga Ashram Nederland Gelderland Leefruimte

Interne 200 uur
Yoga opleiding

Tijdens onze 200 uur Yoga opleiding verblijf je bijna een maand lang in onze Yoga Ashram Nederland en krijg je de kans om de echte yoga lifestyle te beleven.

Aan het einde van deze unieke ervaring voel je je als herboren. Wat voordien misschien zo groot en moeilijk leek kan je nu nog nauwelijks uit balans brengen. Dit omdat je hebt geleerd om standvastig te zijn, te geloven in jezelf en te vertrouwen in je eigen mogelijkheden.

Immersie in de Yoga Lifestyle

Dompel je gedurende 25 dagen helemaal onder in de Yoga lifestyle en ervaar wat deze krachtige levensstijl met je doet

🕉

Herontdek je kern en je kracht

Neem de tijd en de ruimte om tot jezelf te komen, en gun jezelf de kans om met kracht en met liefde te mogen groeien en ontwikkelen

🕉

Internationaal erkend certificaat

Leer vol zelfvertrouwen yogales geven en ontvang een internationaal erkend Yoga Docenten certificaat

NewNature Yoga Yoga Teacher Training
200 uur Hatha Yoga Opleiding
200 uur Yoga Opleidingen NewNature Yoga

Waarom een yoga opleiding in een ashram?

Wanneer je een Yoga opleiding doet wil je niet enkel de lessen volgen en begrijpen en op deze manier je kennis vergroten. Je wil de materie echt tot je nemen, voelen en ervaren. Zo ontwikkel je niet alleen je kennis, maar vergroot je ook je bewustzijnsniveau.
Dat werkt het beste wanneer je volledig ondergedompeld wordt in de materie. Wanneer je niet afgeleid bent door andere verplichtingen en to do’s, of verleid wordt om toch maar even iets anders te doen.

Je wil immers ervaren wat een echte yoga lifestyle met je doet. Dit is meer dan hier en daar een dag les volgen, maar dag in dag uit toepassen en ervaren. Ontdek wat bijvoorbeeld consequent gezond eten met je doet, wat de impact is op je fysieke en mentale gezondheid van elke dag opnieuw vroeg opstaan en mediteren. Neem afstand van je televisie, van je laptop en mobiel, van alle dagelijkse gewoontes die je wil veranderen, maar waar je thuis niet toe komt. En neem de tijd en de ruimte voor verandering.

Wanneer je dit gedurende 25 dagen doet zal je merken dat je nadien thuis als vanzelf veranderingen zal aanbrengen. Omdat je nu echt hebt ervaren wat het met je doet en hoeveel beter je je voelt.

Ben je een groepsmens, of eerder iemand die geniet van de rust en de stilte op zichzelf? In deze ruime Yoga ashram kan het allebei! Je kan het gezelschap opzoeken in de grote gemeenschappelijke ruimte, of je kan net even de rust en de verstilling opzoeken in de meditatieruimte, de uitgestrekte tuin, de omgeven natuur, of je ruime slaapkamer.

YOGA ASHRAM NEDERLAND – FAQ

Hoe kan ik de NewNature Yoga Ashram Nederland bereiken?

De NewNature Yoga Ashram Nederland is gelegen in Voorst, Gelderland.

Lohrpad 2
7083AX Voorst

 

  • Kom je met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het domein
  • Wil je graag samenreizen met andere deelnemers? Laat het ons gerust weten, dan brengen we jullie met elkaar in contact!

Hoe ziet mijn slaapkamer eruit?

In de NewNature Yoga Ashram Nederland kan je kiezen tussen een eenpersoonskamer, tweepersoonskamer of een slaapzaal (gedeeld met max. 5 personen).

Iedere ruime slaapkamer biedt voldoende comfort en privacy.

Wordt er rekening gehouden met voedselallergieën?

Jazeker. De maaltijden zijn vegetarisch, bereid met verse, lokale producten door professionele koks.

Gelieve voedselallergieën tijdig door te geven (uiterlijk 7 dagen voor de start van een opleiding) zodat de koks hier rekening mee kunnen houden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om ons te contacteren zodat we je verder kunnen helpen.

Google en Facebook reviews

Hi, In this place can you come to practice Yoga as well or it’s only for the courses? Also is it possible to have it in English?
Maja A.
Maja A.
Geweldige Yin Yoga opleiding! Goede duidelijke uitleg over de theorie, een fijn werkboek en rustige begeleiding. Kortom een aanrader! Ik ben heel blij met deze toevoeging in mijn leven
Ingrid G.
Ingrid G.
In de week van 14 tot en met 21 maart heb ik de Yin-Yoga docenten opleiding van 50 uur gevolgd. Wat een bijzondere week was het. Intensief, interessant en boeiend. Wat heb ik veel geleerd! Mocht je overwegen de opleiding te gaan doen, dan kan ik het meer dan aanbevelen.Dorien van NewNature Academy is een top docent!Lieve Dorien en Jack bedankt voor deze mooie ervaring!Christel van Duuren
Christel van D.
Christel van D.
Afgelopen maart heb ik de opleiding tot yogadocent bij NewNature Academy gevolgd. Deze opleiding waarin ik werd ondergedompeld in yoga, haar filosofie, anatomie, het lesgeven en het uitvoeren van correcties heb ik als een cadeautje voor mezelf ervaren. Ik had voor de opleiding nog geen enkele ervaring met lesgeven, maar Dorien en Jack gaven mij het vertrouwen dat ik aan het einde van de opleiding zeker in staat was om yogalessen te geven, waardoor ik rustig aan het lesgeven kon wennen en me er steeds zekerder bij voelde. Ik heb Dorien en Jack ervaren als hele open en warme mensen, waardoor ik me fijn en veilig voelde om mijzelf te kunnen zijn. Ik ben tijdens deze opleidingsmaand ontzettend gegroeid, niet alleen tot yogadocent, maar ook zeker als mens. Ik had het zeker niet willen missen!
annemijn L.
annemijn L.
Afgelopen maart heb ik de opleiding tot yogadocent bij NewNature Academy gevolgd. Deze opleiding waarin ik werd ondergedompeld in yoga, haar filosofie, anatomie, het lesgeven en het uitvoeren van correcties heb ik als een cadeautje voor mezelf ervaren. Ik had voor de opleiding nog geen enkele ervaring met lesgeven, maar Dorien en Jack gaven mij het vertrouwen dat ik aan het einde van de opleiding zeker in staat was om yogalessen te geven, waardoor ik rustig aan het lesgeven kon wennen en me er steeds zekerder bij voelde. Ik heb Dorien en Jack ervaren als hele open en warme mensen, waardoor ik me fijn en veilig voelde om mijzelf te kunnen zijn. Ik ben tijdens deze opleidingsmaand ontzettend gegroeid, niet alleen tot yogadocent, maar ook zeker als mens. Ik had het zeker niet willen missen!
Annemijn L.
Annemijn L.
Ik heb in augustus van dit jaar de Hatha yoga opleiding gevolgd. En met heel veel plezier.Had wel ervaring met yoga maar door deze opleiding en het geweldige team ben ik me steeds meer in yoga gaan verdiepen. Het enthousiasme waarmee zij de lessen geven, de uitleg, het geduld en het leren corrigeren waren voor mij een bijzondere ervaring. Ik heb er ieder moment van genoten. Ik ga zeker nog de Yin opleiding bij hen volgen en weet nu al dat ook deze opleiding weer fantastisch zal zijn.

Dank jullie wel.🙏🏽🙏🏽
Gerda R.
Gerda R.
NewNature Academy is echt een geweldige opleiding! Je leert alles van de yoga wat je moet weten om les te geven en ontwikkelt jezelf als een goede yoga docent. Ik heb zelf een enorme persoonlijke groei gemaakt tijdens mijn opleidingen, waar de cursist (jij dus) altijd centraal staat. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt, je kan alles bespreken met de docenten & de groep en je mag helemaal jezelf zijn. Heel erg fijn! Ik heb super veel geleerd en kan nu meer uit mijn eigen yoga practice halen! Dankjulliewel Toppers! 🥰
Eveline V.
Eveline V.
Afgelopen Februari een bijzondere, leerzame maand gehad bij NewNature. De individuele aandacht, de uitdaging, het luisterend oor, de herkenning en inzichten. Dankjewel! 🧘‍♀️🤸‍♀️
Karlijn C.
Karlijn C.
js_loader

Laten we eraan beginnen

Ben je klaar om samen de verdieping in te gaan
en je helemaal onder te dompelen in de echte Yoga lifestyle?

× Heb je een vraag?